Ρούχα

Ρούχα Online

Γυναικεία Ρούχα
Hudvård header


Ρούχα Online

     


Το να αγοράσεις όμορφα ρούχα online και να μήν καταλήξεις να έχεις πανομοιότυπο στυλ με όλους τους άλλους, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο (ακόμα κι αν είναι μια διασκεδαστική πρόκληση). Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για πληροφορίες εκ των έσω, για το πού θα βρουν ρούχα και ιστοσελίδες που πωλούν πρωτότυπη, μοναδική και προσωπική μόδα. Πιθανόν να έχετε ήδη επισκεφτεί τα πιο συνηθισμένα καταστήματα εκατό φορές. Σε αυτόν τον οδηγό θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε συμβουλές, που δέν έχετε ακούσει πριν. Ελπίζουμε, ότι θα βρείτε κάποια νέα ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα σας.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποφασίσουν επί τόπου, όταν πηγαίνουν για ψώνια σε φυσικά καταστήματα. Ίσως να πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά, εάν πρέπει να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν και να περιμένουν μια-δυο μέρες πριν την επιστροφή στο κατάστημα, αν αποφασίσουν να το πράξουν. Όταν επιστρέψουν δέν γνωρίζουν αν το ρούχο είναι ακόμα εκεί. Ή θα επιλέξουν την προσέγγιση "καλύτερα ασφαλής παρά λυπάμαι" και θα αγοράσουν οτιδήποτε θα επιθυμούσαν να κρατήσουν. Έπειτα, θα πρέπει να επιστρέψουν ό,τι μετάνιωσαν που αγόρασαν, λίγο αργότερα. Και οι δύο διαδικασίες μπορούν να είναι πολύ χρονοβόρες.

Μερικοί άνθρωποι αλλάζουν συχνά το στυλ και τα γούστα τους, μερικές φορές συμβαίνει τόσο γρήγορα, που ούτε καν το καταλαβαίνουν. Αν περνάτε μια φάση αλλαγής, οι αγορές σε φυσικά καταστήματα μπορεί να σας προσθέσουν ακόμη περισσότερο άγχος. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο να αγοράσετε ρούχα online. Μπορείτε ακόμη να ξεφυλλίζετε περιοδικά μόδας και ιστολόγια, ταυτόχρονα, ενώ ψωνίζετε.


Αγοράζοντας ρούχα online - Aσυνήθιστα μαγαζιά που προτείνουμε

Είστε ένα άτομο που έχει πολύ περιορισμένο χρόνο για να δαπανήσει για ψώνια; Μήπως αγχώνεστε όταν στέκεστε σε ουρές στα δοκιμαστήρια, σε ταραχώδη περιβάλλοντα και πάρα πολλές εντυπώσεις παντού; Τότε μπορεί να είστε ένας από κείνους που θα προτιμούσαν να αγοράσουν ρούχα online. Εδώ θα πάρετε κάποιες συμβουλές για τα καλύτερα eshops, που υπάρχουν εκεί έξω.

Έχετε τσεκάρει το YooX; Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας, που πουλάει ρούχα σχεδιαστών σε απευθείας σύνδεση. Οι τιμές είναι αρκετά καλές. Πωλούν Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Prada και άλλες γνωστές ετικέτες. Σίγουρα δέν είναι φθηνοί, αλλά κοιτάξτε παρακάτω μερικές συμβουλές κατάλληλες για ανθρώπους που νοιάζονται για τις τιμές.


φούστα από Diesel
Φούστα από YooX, σχεδιασμό: Diesel.


Το Zara είναι ένα πολύ καλό ηλ/κατάστημα, που πουλάει μοντέρνα αλλά βασικά και αρκετά επίσημα ρούχα online. Έχουν γίνει δημοφιλείς σε γυναίκες 20 - 40 ετών, και προβάλλονται πολύ συχνά στα ιστολόγια από νεαρούς bloggers μόδας. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε ρούχα γραφείου. Ένα απλό, "less is more" (το λιγότερο είναι περισσότερο) είδος του στυλ, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν τους. Είναι φυσικά διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά.


Μαύρο φόρεμα Zara
Μαύρο φόρεμα από Zara.


Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι σχεδόν το αντίθετο του ZARA, είναι το Cyberdog. Πρόκειται για μια βρετανική εταιρεία που πουλάει στην Ευρώπη. Εξειδικεύονται σε μοντέρνα ρούχα για ανθρώπους που τους αρέσει η κυβερνο-μόδα (cyber fashion). Πολύχρωμες, λαμπερές rave εμφανίσεις, που φαίνεται να λάμπουν στο σκοτάδι, δέν είναι κάτι ασυνήθιστο σ' αυτήν την ιστοσελίδα. Για τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να ξεχωρίζουν.


Γιλέκο από Cyberdog
Μπλε γιλέκο χώρο από Cyberdog.


Διαφορετικά, το eBay είναι πάντα δημοφιλές για όσους θέλουν να αγοράσουν ρούχα online και να βρουν φοβερές, σούπερ φτηνές προσφορές. Αν αγοράσετε από Ασιάτες πωλητές, μπορείτε να βρείτε πιθανώς τις καλύτερες τιμές στον κόσμο. Πολύ συχνά, τα ρούχα που αγοράζετε από αυτούς βρίσκονται σε μια νέα, αχρησιμοποίητη κατάσταση. Εάν επιλέξετε ότι θέλετε να δείτε μόνο τις "Αγοράστε τώρα" προσφορές, δέν χρειάζεται να συμμετάσχετε σε πλειστηριασμό. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως όχι περισσότερος από ένα μήνα (το οποίο είναι σίγουρα αποδεκτό λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές). Μπορείτε να αγοράσετε μια ολόκληρη καινούργια γκαρνταρόμπα σε ένα κόστος προσιτό σε όλους. Είναι μια ωραία ιστοσελίδα για να περιηγηθείτε και αν επιλέξετε πωλητές με καλή φήμη (κατά προτίμηση πάνω από το 97% θετικές αξιολογήσεις), μπορείτε να αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μεταχειρισμένα, από δεύτερο χέρι ρούχα, από ιδιώτες πωλητές. Επίσης, δοκιμάστε κοσμήματα και συναφή αξεσουάρ μαλλιών.
Email: contact (AT) theinformationguru (DOT) com